Szállítás / Fizetés

Szállítás

Házhoz szállítás

40 kg-ig a megrendelésének házhoz szállítását a GLS Hungary végzi az alábbi szállítási díjak ellenében:

0-10 kg: 3.990,- Ft
10-20 kg: 4.990,- Ft
20-40 kg 6.990,- Ft

A szállítás díja csak az 40 kg alatti árukra vonatkozik! Az 40 kg-ot meghaladó termékek esetében a kiszállítást saját autóval végezzük, melynek díjai a következők (fonyódi telephelytől számítva):

0-100 Km 3.500,-+ÁFA
101-150 Km 4.000,-+ÁFA
51-200 Km 4.500,-+ÁFA
201-250 Km 5.000,-+ÁFA
251-től 5.500,-+ÁFA

A saját teherautós kiszállítás esetén a szállítási költséget kiszállításkor a sofőrnek készpénzben lehet kiegyenlíteni.

Személyes átvétel

A megrendelés során lehetőség van személyes átvételt kérni, ilyenkor plusz költség nem kerül felszámításra, a megrendelt árut a boltban veheti át a megrendeléstől számított 1-2 napon belül.

Fizetés

Banki átutalás

Banki átutalás esetén a rendelés személyes ellenőrzését követően e-mail-ben tájékoztatjuk az utalással kapcsolatos teendőkről. Miután a számla kiegyenlítésre kerül, akkor teljesítjük a megrendelt szolgáltatást, illetve postázzuk a csomagot az Ön számára, attól függően, hogy mit rendelt.

Bankkártyás fizetés

Webáruházunk részére a Barion Payment Zrt. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által.

MIT JELENT A BARION™?

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online áruházunkban.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk a Barion fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán. Webáruházunk az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet. 

Kérjük, készítse elő kártyáját! A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szüksége: 

  • Kártyaszám(A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám.) 
    • Lejárati dátum (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám.) 
    • Érvényesítési kód (A kártya hátlapján az aláírási panelen található számsor utolsó három jegye {CVV2, vagy CVC2}. Amennyiben az Ön 
    kártyáján nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt legyen szíves üresen hagyni!) 

Amennyiben a rendelés leadáskor az online bankkártyás fizetést választotta, akkor a rendelés elküldése után a rendszer automatikusan átirányítja a bank oldalára. A csomagot a kiegyenlítést követően adjuk fel.

Utánvétel:

Utánvéttel történő fizetés választásakor, a rendeléskor megadott adatok alapján a szállítási címére elküldjük a megrendelt terméket. Ebben az esetben a futárnak kell fizetnie, akkor amikor a csomagot kézbesíti.

Az utánvét díja, melyet a megrendeléskor felszámítunk: 800,-Ft

Készpénzes fizetés:

Áruházunkban történő személyes fizetésre is van lehetőség.